Tájékoztatás az Egységes Kérelem benyújtásról

A Magyar Államkincstár tervei szerint az idei évben április 6-tól indul az Egységes Kérelem beadási időszaka. A kérelmek szankciómentes benyújtására 2020. május 15-ig lesz lehetőség.

Szaktanácsadóként szívesen állok a gazdálkodók rendelkezésére, segítséget nyújtva a kérelmek összeállításában, kitöltésében és benyújtásában.  A gazdaság adatainak áttekintése alapján javaslatot teszek az elérhető támogatásokra és tájékoztatást nyújtok a támogatások feltételeiről, követelményeiről és biztosítom a kérelem nyomon követését. Az ügyintézés magába foglalja a kérelem beadását követően a sikeres kifizetéshez szükséges ügyintézési feladatokat is és igény esetén közreműködőm a helyszíni ellenőrzésen is.

A kérelem beadása során – tekintettel a koronavírus által okozott járványveszélyre – számos lehetőséget biztosítok a kapcsolattartásra, figyelembe véve ügyfeleim igényeit és biztonságát. Az adatok egyeztetésére e-mailen, telefonon vagy egyéb online alkalmazásokon (Messenger, Skype, Viber, stb.) is lehetőség van, de személyes egyeztetés is megoldható a járványügyi ajánlások maximális figyelembevételével.

A kérelmek beadásában szerzett közel 10 éves tapasztalatra alapozva úgy gondolom, biztosítani tudom a jelenlegi helyzetben is a kérelmek hibátlan kitöltését és benyújtását rövid határidővel, ami abban az esetben különösen fontos lehet, ha a támogatás előfinanszírozását tervezi a gazdálkodó a gazdaság pénzügyi helyzetének javításához.

Kérem, keressenek bizalommal elérhetőségeimen.